Кайли Миноуг обяви голяма новина

За първи път шестият албум в кариерата ѝ ще бъде издаден на винил

Шоу
22:30 - 09 Септември 2022
9740
Кайли Миноуг обяви голяма новина

Кайли Миноуг винаги е имала убийствен усет за стил. И сега тя отново го припомня - с няколко страхотни визии от близкото минало.

Изпълнителката отбелязва 25-ата годишнина от хитовия си албум Impossible Princess и за да почете подобаващо събитието тя сподели три музикални видеоклипа, заснети към албума, демонстрирайки, че винаги облича най-добрите тоалети.

Кайли, обаче, има по-голяма новина, която самата тя обяви. За първи път шестият албум в кариерата ѝ ще бъде издаден на винил.

Преди малко повече от месец от сребърната годишнина на Impossible Princess на 22 октомври, австралийката изненада феновете си с новината за новото издание на записа. Плочата ще бъде готова един ден преди паметната дата.

Освен това почитателите на певицата ще имат шанса сами да избират между винил в оранжев, виолетов или мраморен цвят. Всички формати на плочата ще бъдат поставени в сгъваем калъф, изрисуван с оригинални произведения на изкуството.

Impossible Princess излиза на бял свят през 1997 г. В сравнение с предходния ѝ албум от 1994 г. този е смел експеримент, вдъхновен от Бритпоп и техното от епохата на 90-те. Песните в него показват една по-различна Кайли, която има намерение да завладее сцената на електрониката, трип-хопа и рока.