Как Адел се влюби в гаджето си

САЩ
22:05 - 15 Ноември 2021
6733
Как Адел се влюби в гаджето си

В последно време Адел е истински щедра към феновете си - както откъм признания, така и с нова музика, която очакваме тази седмица с поредния й албум.

Вчера СиБиЕс излъчи интервюто на Опра Уинфри с изпълнителката, в което тя не само представи част от новите си песни, но и бе до болка откровена.

Адел отново изпадна в подробности за трудностите покрай развода и всичко, което го последва. Но не пропусна да сподели и за настоящите си емоции и чувства, свързани с половинката си Рич Пол.

По думите на изпълнителката, двамата са се срещнали на дансинга на парти за рожден ден. Той я е впечатлил с това, че е много забавен и също толкова умен. От това запознанство до първата им среща обаче минават няколко години.

Тогава двамата излизат на вечеря, която той нарича "бизнес среща". Първоначално Адел е изненадана от думите му, но впоследствие нещата помежду им се случват някак естествено. А връзката им за нея е "много лесна", защото Пол просто прави всичко с лекота. 

Попитана от Опра дали това щастие, което е превзело живота й сега, ще й помогне да създава нова музика, певицата отвръща, че се надява да е така. Сега тя не приема любовта като игра и казва, че принципът да нарани първа вече не е валиден за нея. Защото за пръв път обича както себе си, така и някой друг - и това променя играта.