Как да изглеждате шик без скъпи тоалети?

Актуални новини
17:19 - 07 Април 2021
4273
Как да изглеждате шик без скъпи тоалети?

Има ли начин да изглеждаме ссъпо облечени, без обаче да сме дали много пари? Да! Слбедвайте тези няколко съвета и ще изглеждате шик независимо колко пари сте дали.

Ефект „крокодилска кожа“

Категорично против съм похабяването на животи в името на модата, та затова се спирам на „ефект“. Запомнете – тук не търсим истинска кожа, а съобразен с природата заместител с подобен ефект. Той винаги изглежда много луксозно, а и за щастие през есента има премного опции за чанти и обувки, с които да нокаутирате модните подиуми.

Блейзър с колан

Нищо не прави един тоалет да изглежда по-структуриран и изискан от блейзър, пристегнат с колан на талията – тенденция, която ще доминира улиците тази есен. Лесно, нали? Със сигурност вече разполагате и с блейзър, и с колан, така че всичко, което трябва да направите, е да ги носите!

Пола солей

Солей полите са вездесъща тенденция в есенните ревюта – от дребни екрю гънки, комбинирани с пуловери в идеите на Chloé, до асиметрични модели с едри набори, комбинирани с блейзъри в Celine. Добавете закачливи кожени ботуши до коляното, за да завършите луксозното си есенно облекло. По същество – полата може и да е от H&M, но никой няма да разбере, ако не кажете! Интерпретирайте тенденциите от есенните ревюта на високия клас марки с нещо по вашия бюджет – и voila!

Копринен шал

Можете да го намерите и във винтидж магазин или такъв за използвана мода. Коприненият шал с принт, завързан в панделка около врата, прави облеклото ви да изглежда скъпо и излъскано, пише fashioninside.bg. Бърз, лесен и достъпен начин за издигане до естетическо ниво дори на най-простите панталони от деним,  съчетани с риза.

Монохромен тоалет

Изберете си комбинация от дрехи не в един и същи цвят, а по-скоро в една гама от подобни цветове. Използвайте различни нюанси например на бежово, зелено, синьо, розово – опциите са толкова на брой, колкото и спектрите на споменатите цветове, а това ви дава много голям избор. Добавете аксесоари по желание, сложете си също капка изтънченост и щипка лукс – момент, чакайте! Те вече ще са налице, ако ауфитът ви е монохромен и добре подбран.