Как да създам залог в bwin

Икономика
17:46 - 09 Ноември 2023 (обновена)
3028
Как да създам залог в bwin

Условията за спортни залози се модернизират непрекъснато, което увеличава възможностите и повишава контрола върху фишовете. Допуска се комбиниране на пазари от един двубой, затваряне на активни талони и автоматично генериране на прави колонки. Всички тези функции намират приложение в Bwin и са изключително полезни на залагащите. Правилата за употреба са сравнително лесни, а шансовете за успех се покачват драстично.

Как се използва електронен фиш в Bwin

За създаване на залози – единични, комбинирани и системни – се използва електронен талон. Той е разположен в дясната зона на десктоп сайта и в долната част на мобилното приложение. След като се посочат селекции от тиража, те попадат във фиша, откъдето може да се избере вид и сума на залога.

Потребителят е задължен да посочи как ще играе – сингъл или в комбинация. Следва да попълни облог, чийто минимум най-често е 0.20 лв. В долната част на талона се появява потенциалната печалба, която се изплаща при коректно прогнозиране на всички събития. Ако има промяна на коефициент, Bwin изисква одобряване, за да приеме фиша.

Какво представлява Създай залог

Освен стандартни залози, включващи пазари от различни срещи, може да създадете талон с опции от едно събитие. За тази цел се използва функцията “Bet Builder”, която е практична и налична за футболни мачове.

Благодарение на Създай залог в Bwin комбинирате краен победител, брой голове, общо за отбор, брой корнери, получени картони и други селекции. Това Ви позволява да не се разпокъсвате измежду много двубои, а да се фокусирате върху един-единствен мач. В случай че всички предвиждания са коректни, в баланса постъпва печалба, по подобие на залозите в колонка.

Условия за ползване на Bet Builder

Не всички спортове, първенства и мачове са придружени от инструмента Създай залог. Той е валиден предимно за популярни футболни събития, към които има повече пазари - например срещите от Висшата лига на Англия.

Най-важните правила за употреба на Бет Билдър в Bwin са:

* Възможно е да се комбинират от 2 до 10 маркета;

* Не се допуска използване на Cash Out и Редактирай залог;

* Максималната нетна печалба е лимитирана до 2500 евро;

* Ако има отменен пазар, целият залог се отменя;

* Изплаща се печалба, в случай че всички прогнози в Създай залог са печеливши.

Може да използвате функцията Bet Builder както през настолния сайт, така и през мобилното приложение. Софтуерите на Bwin за iOS и Android се отличават с лесно изтегляне, високо възпроизводство и изразходване на малко мобилни данни. Апликацията за iPhone е публикувана в магазина на Apple, докато тази за Android OS се сваля от сайта на оператора.

След като отворите приложението, в спортния раздел ще откриете меню, съдържащо линк “Създай залог”. Натиснете го и ще влезете в страница с всички събития, които са придружени от инструмента Bet Builder. Може да създадете залог, преди да е прозвучал първият съдийски сигнал.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.