Как и къде паркира Гонзо? (СНИМКИ)

Бившият легендарен голмайстор на Левски посещавал тайно любовница в столицата

Спорт
21:35 - 14 Февруари 2023
11922
Как и къде паркира Гонзо? (СНИМКИ)

Георги Иванов - Гонзо, който в момента е директор в БФС и отговаря за националните отбори, беше спипан в сериозен гаф. Свидетели от столичния квартал Манастирски ливади твърдят, че един от любимите голмайстори на Левски посещава млада и засукана любовница.

На всичкото отгоре, се оказа, че Гонзо, който направи сериозен гаф с изцепката си с изказване за футболисти, различни от белия цвят и участващи в националния отбор, не може и да паркира.

"Спира като арабин в пустиня!", споделиха свидетели, които често го засичат да посещава любовницата си. Иванов спира и по същия начин и в други централни части на София, свидетелстват наши източници.

Георги Иванов често е засичан в девойката из квартала, където посещават различни заведения, а след това се усамотяват в апартамента й. Според някои той идва с различни автомобили, като за същия твърдят, че е негов и разпространяват снимките из интернет.

Преди време, в същия квартал - Манастирски ливади, Гонзо любеше плеймейтката Светлана Василева -Гущерова, но преди силиконката да се омъжи за настоящия си мъж.