Как изхвърлиха пияната на мотика Лейди Даяна от нощен клуб?

Двете със Сара Фъргюсън купонясвали в полицейски униформи

Шоу
14:37 - 16 Март 2023
23402
Как изхвърлиха пияната на мотика Лейди Даяна от нощен клуб?

Бившата съпруга на скандалния принц Андрю - Сара Фъргюсън, разказа за първи път потресаваща история как с принцеса Даяна се облекли като полицайки за нейното моминско парти през 1986 г. и така се напили, че ги изгонили от нощния бар.

Херцогинята на Йорк, която беше омъжена за принц Андрю от 1986 до 1996 г., си спомни, че е била изведена от клуба заедно с Даяна заради полицейското им облекло, защото в заведението на сервирали на униформени.

"Сервитьорът дойде при нас и каза: “Извинете, това е частен клуб и е за забавление, ние не обслужваме полицаи тук.“

Фърги, която наричала Даяна Дъч през цялото им приятелство, разкри, че проблемите не свършили дотук. По-късно високопоставените снахи били задържани за това, че са се представяли за държавни служители. “Бяхме арестувани от полицията в парка“, каза херцогинята. Фъргюсън си спомня, че покойната принцеса, която е била омъжена за крал Чарлз III от 1981 до 1996 г., не е била много притеснена от ареста. “Тя просто се огледа в колата и видя чипс с опушен бекон и започна да си взема и да яде“, каза кралската особа. “А полицаят отпред каза: “Не можете да правите това.“ След това в крайна сметка разбраха, че сме Даяна и аз.