Как работи функцията частичен кеш аут в Бет365

Икономика
13:54 - 13 Ноември 2023 (обновена)
2361
Как работи функцията частичен кеш аут в Бет365

Постигането на успех в залозите изисква не само правилно отсяване на събитията, но и пълен контрол над активните фишове. Благодарение на инструменти като частичен Cash Out, който е наличен в бет365, имаме възможност да следим и прекратяваме създадени талони. Функцията е много практична и лесна за употреба, но преди да ѝ се доверите, трябва да се запознаете със същината и правилата ѝ.

Какво ни предлага частичният Cash Out

Вероятно сте чували за инструмента Cash Out, който се среща във все повече онлайн букмейкъри. Той служи за цялостно уреждане на фишове и прибиране на процент от потенциалната печалба, в зависимост от текущите резултати на избраните срещи.

Частичният Кеш Аут е малко по-различен. При него се прекратява дял от залога, докато останалата част продължава да е активна. По този начин можем да си върнем заложената сума, да приберем 50% от очакваната печалба или да сведем финансовите загуби до минимум.

Тази опция се намира в долната зона на активния фиш. Появява се плъзгач, с който определяте каква част от залога ще прекратите, съответно другата ще Ви остави в играта, но за по-малка печалба.

Пример за използване на Частичен Кеш Аут

Важно е да уточним, че има събития и пазари, които не са достъпни за частично затваряне. Също така в бет365 се предлагат лимитирани промоции, в чиито правила е забранено прекратяването на залози, поставени с бонус средства. Затова е препоръчително да прочетете общите условия на сайта, за да избегнете нарушения.

Например, ако сте заложили 20 лева на три събития с общ коефициент 4.00, ще играете за брутна печалба от 80 лева. Да приемем, че първите две селекции са печеливши и бет365 Ви предлага да затворите на цена от 50 лева. Възможно е да прекратите 50% от залога, тоест да вземете 25 лева на мига. Останалата половина от облога обаче ще продължи да е активна, тоест ще се борите с 10 лв. за потенциална печалба от 40 лв.

Какво да правим, когато нямаме възможност да следим мачовете

Не винаги разполагаме със свободно време и можем да проследим какво се случва в избраните срещи. Затова бет365 ни удостоява с още един полезен инструмент, наречен “Автоматичен Кеш Аут”.

Благодарение на тази услуга прекратяваме фиша, без да следим събитията. След като активираме залога, задаваме сума, която ни удовлетворява – например 70% от потенциалната печалба. Когато cash out цената достигне до поставената кота, талонът се урежда незабавно и в баланса постъпва съответната сума.

Отново напомняме, че част от промоциите в bet365 не допускат прилагане на Cash Out, докато се усвояват бонус средствата.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.