Как ще прекара 8 март д-р Енчев

Новини
14:43 - 27 Януари 2022
6065
Как ще прекара 8 март д-р Енчев

Навръх женския празник 8-и март небезизвестният пластичен хирург д-р Ангел Енчев ще разяснява на биологични мъже – кандидат жени как става промяната на пола.

Предпочитаният от фолкпевиците доктор изглежда вече се е наситил на женски гърди и възнамерява да се насочи към ампутация на пениси и вагинопластика – несъмнено бизнес с перспектива, ако се опираме на световния опит.

В ЛГБТ заведение в центъра на София експерти от няколко области ще обсъждат „най-важните проблеми” на трансджендърите у нас. Съдейки по поканените гости – адвокат, психолог и лекари, очевидно проблемите са в главата и между краката.

Преди дискусията обаче гостите ще изгледат документалния филм „България в транс” и ще се насладят на изложбата „Другите българки”. Другите българки всъщност са българи, на които им е безкрайно противно да имат мъжка анатомия и хората и държавата да ги третират като представители на силния пол.

Паралелно с това стартира и информационна кампания „8 въпроса за 8 март” за проблемите на трансджедърите у нас. Инициатор на кампанията е авторът на изложбата и документалния филм Михаил Вучков.

Инициативите са подкрепени от Национален фонд „Култура”, фондация „Сингъл степ” и лично от Георги Балинов, който освен член на Управителния съвет на фондацията, е и управляващ директор и ръководител на банковото обслужване за глобални технологии в Barclays, британската универсална банка. Преди това той е бил управляващ директор в Bank of America Merrill Lynch, където започна кариерата си като анализатор. Българинът се прочу у нас повече покрай брака си с американеца Брадфърд Шелхамер през 2013 г.