Как вдовицата Бояна и щерката Ева си поделиха милионите на Шарлопов?

Първородната дъщеря на покойния бизнесмен държи 16% от семейния бизнес

През ключалката
15:56 - 30 Март 2023
26850
Как вдовицата Бояна и щерката Ева си поделиха милионите на Шарлопов?

Вдовицата на Стефан Шарлопов – красивата Бояна, и доведената й дъщеря Ева, вече не управляват заедно семейната империя, за което ви информирахме в началото на месеца. Вдовицата призна за раздялата, а думите й породиха редица слухове, че двете са се изпокарали жестоко и дори не си говорят. Обаче какво се случва с мултимилионните активи на покойния бизнесмен?

При мен останаха всички хотели. Ева взе складове, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други приоритети в момента. Две малки деца, които имат нужда от нея. Щастлива и се радва на семейния си живот. А това е най-важното да се чувстваме удовлетворени и щастливи. Сега сме в нормални отношения. След вече една година без Ева мога да кажа, че резултатите говорят сами по себе си за това дали се справям, а те са най-добрите от години, пояснява пред "Галерия" ситуацията Бояна.

Ева беше изпълнителен шеф на "Шарлопов Груп" още преди Бояна да влезе в бизнеса.

"Решението беше нейно. Никога преди това не бях си мислила за раздяла, но понякога животът поднася изненади, от които трябва да се научиш, че не всичко е такова, каквото си го представяш. И че хората сме различни имаме различни идеи за живота си. Децата и техният път са наша отговорност, но не са наша собственост. Тя имаше 16 процента от бизнеса. Другите проценти са на семейството ми", заяви красивата вдовица.

И добавя:

Екипът остана с мен и е по-мотивиран от всякога, което показват и процентите на заетост, която се е качила с 20 на сто, спрямо преди ковид кризата"