Как Зоуи Кравиц спечели роля в новия Батман?

Стил
22:40 - 06 Октомври 2021
4032
Как Зоуи Кравиц спечели роля в новия Батман?

Както във всеки печеливш бизнес, така и в големите кинопродукции, конкуренцията между актьорите е жестока. Предстоящият Батман на режисьора Мат Рийвс и с Робърт Патинсън в главната роля се очаква да излезе не по-рано от месец март догодина, но отдавна се говори за него.

Чак сега обаче Зоуи Кравиц, която също ще се включи като Селина Кайл, или Жената-котка, разкри как е успяла да победи останалите актриси на кастинга.

Тя споделя, че на прослушването просто е била честна. И обяснява какво точно е имала предвид.

"Прочетох сценария. След това (Мат Рийвс) говори отново с мен, за да чуе какво мисля и да провери дали сме на едно и също мнение. Не го познавах добре... Когато се появят тези големи възможности, тези големи роли и вие наистина ги искате, е доста сърцераздирателно, ако не ги получите. Влагате много енергия", споделя дъщерята на Лени Кравиц.

"Нещото, което се опитвах да държа под контрол през цялото време, беше да не бъда просто приятна и симпатична, за да получа ролята. Не исках да прочета сценария и да кажа: "Харесва ми. Харесвам всичко в него." А след това да отида на прослушването и да се държа като кученце", разказва още Зоуи Кравиц.

Целта й е била да бъде себе си, да бъде откровена и да покаже на режисьора чувствата си към героя. Така и става. Вярва, че именно откровеността й е била от ключово значение за включването й във филма.