Кака Лара: Докато викат "Мутри вън", се държат мутренски

Малкото успели провокации работят срещу протеста, заяви актрисата и бивша тв водеща

Новини
17:02 - 18 Август 2020
4790
Кака Лара: Докато викат "Мутри вън", се държат мутренски

Лара Златева - известна като водеща на едно от любимите детски предавания преди години "Милион и едно желание", не остана безучастна към случката с колата и майката, който се опита да премине през протестиращите на Румънското посолство снощи.

Кака Лара, която преди имаше брак с водещия Владо Беряну, сподели гневното си мнение и позиция в профила си във фейсбук.

"Нека приемем, че “жената в колата” е НЕнормална, груба, псуваща, изключително проста, платена фенка на ББ, слуга на Пеевски и децата не са нейни...

Как определяме хора, които докато викат “МУТРИ ВЪН”, се държат мутренски? Нека си признаем, че случката е гаф, с който показахме, че промяна не може да има скоро.

Защото главните герои в тази случка сме всички ние, без значение кой е на власт.  Нека приемем, че случката е провокация. Тъпо! Дост еЕлементарно...

“Жена с деца се врязва в мирната новоизникнала блокада” (защото това кръстовище все още не е “ситняков град”, “румънски град” и т.н ). И?

Оказа се, че всяка елементарна “провокация” на мутрите, успява да ни покаже какво представляваме ние - чупейки по мутренски кола с ревящи вътре провокаторчета, но докато викаме “мутри вън”. Жалко...

Подобни УСПЕЛИ ПРОВОКАЦИИ работят СРЕЩУ идеите на протеста...

Моля ви, след “жена с бастун” и “майка с деца”, не се хващайте на следващата “провокация”, защото ще се окаже, че няма значение броя на прочетените книги, ако човек с едно “ВИНЕТУ” може да обърне протест срещу себе си, в своя полза!", написа в социалните мрежи Златева.