Позор: Викат на майката с бялата кола "Бойкова к*рво" и "луда патка" (ВИДЕО)

Общество
12:50 - 18 Август 2020
7135
Позор: Викат на майката с бялата кола "Бойкова к*рво" и "луда патка" (ВИДЕО)

Нови видеоклипове разкриха мащабите на ексалиралото снощи напрежение в София и инцидента с майката на 2 деца, която се опита да мине през блокадата, но бе спряна и нападната от протестиращите. Край Румънското посолство колата й бе помляна от озверели бунтари, предимно от мъжки пол, но от новите кадри се вижда ясно, че в публичния линч участват и жени. И най-грозното - докато тя е в истерия заради плачещите на задната седалка двама малчугани на 2 и на 9 години, се чува дамски вик: "Бойкова к*рво" и "луда патка". 

От записите става ясно и че тя настъпва педала на газта в момент, когато част от демонстрантите с шутове започват да налагат огледалата, стъклата и броните на автомобила й. Коментари, че е загубила временно разсъдъка си или й е паднало пердето, се чуват веднага след това. Тя спира колата, излиза бясна от мястото си с маска и започва да обяснява, че това не е нормално поведение и в плач казва, че просто иска да се прибере. 

В същото време обаче един от най-шумните бунтари - с вувузела на устата продължава да вдига врява и допълнително плаши децата. Тогава тя се обръща и персонално към него размахва ръка. Видимо не успява да се успокои и набира от телефона си номер, а децата продължават да хлипат. Нищо от това обаче не възпира протестиращите да удрят автомобила и да крещят с псувни и обиди. "Тая е луда", "Влизай, ма", "Ще те смачкам", са само част от отвратителните обръщения, които тя понася в рамките на няколко минути. След това става ясно, че и дамската й чанта е изчезнала, което допълнително нажежава напрежението. 

Междувременно се появиха слухове коя е жената и че била активистка на ГЕРБ, но по обяд днес те бяха разсеяни от хора, които познават лично въпросната симпатизантка на управляващата партия и нямаща нищо общо с ексцесиите снощи.