Кака Румяна Ченалова: Алексей Петров се готвеше за шеф в ДАНС!

Трактора имаше много информация и предполагам доказателства от 90-те години вероятно до днес, твърди скандалната съдийка

Общество
17:19 - 16 Август 2023
20439
Кака Румяна Ченалова: Алексей Петров се готвеше за шеф в ДАНС!

Опасявам се, че наистина мафията си има държава и тя се нарича България. Има няколко факта, свързани с последните действия на Алексей Петров и те са показателни. Ал. Петров беше спонсор и съветник на ПП ДБ. Ал. Петров имаше намерение и работеше по въпроса да се върне в ДАНС  и то на ръководен пост. Това значи влияние, контрол и информация  както в лична полза, така и за ПП ДБ. Това скандално изявление даде часове след смъртта на Трактора още по-скандалната съдийка, възрожденка и путиноидка Румяна Ченалова.

Бившата магистратка, която пусна да свобода убиеца от "Соло" Илиян, твърди още следното: "Ал. Петров имаше много информация и предполагам доказателства от 90-те години вероятно до днес. С информация се извиват ръце - на крадци и убийци, независимо на какви постове са.

Въпреки крилатата фраза на Цветанов: " Където копнем, труп намираме", около 180 знакови убийства останаха неразкрити, т.е. извършителите и поръчителите са на свобода.

Ал. Петров открито заяви подкрепата си за новото дясно - ПП ДБ. Опитът и възможностите му, вкл. чрез чуждите служби в определена степен биха им помогнали. Не изключвам идеята за уволненията на началници на регионални полицейски дирекции и управления точно преди местните избори да е била негова.

Който владее местната власт, притежава властта - стара истина.

Вероятно Ал. Петров е имал сериозни амбиции за влияние в политиката чрез партиите, които подкрепяше.

А някой няма интерес от това.
Разчистват се противници - като през 90-те.
Идват избори- местни, а вероятно и парламентарни.
Политическо оцеляване? Не само..."