Каката на Преслава бори тлъстинките

Актуални новини
10:24 - 29 Май 2020
786
Каката на Преслава бори тлъстинките

Фолкпевицата Преслава от години не е онази пукхавелка, която проби на музикалната сцена. Певицата не спира да споделя с почитателите си, че всеки ден прави домашна тренировка за поддържане на перфектното си тяло. Досега нейната сестра Ивелина не събираше смелост да влезе във фитнес залата, но сега и тя се похвали, че се опитва да влезе във форма с интересни снимки.

Наред с познатите упражнения за отслабване и стягане, Ивелина Колеваизумява с упражнение, което малцина умеят така добре. Тя прави без затруднение челна стойка, изправя се на глава и с краката си вдига огромна надуваема фитнес топка. 

Звездата на "Пайнер" е решила да се отърве от излишните килограми, които я преследват през целия й живот. Нейната сестра Преслава й служи за пример, след като и тя в началото на кариерата си беше по-дебеличка, след което успя да драстично да отслабне и да се чувства добре в кожата си.

Ивелина има вече пораснала дъщеря, но не живее с бащата от няколко години. Още щом започна да се занимава професионално с музика отношенията им пропаднали и решили да се разделят. Той е участвал в клипа "И когато съмне" на Преслава.