Какъв епилатор да купя? Топ 2022/2023

Здраве
17:45 - 16 Февруари 2023 (обновена)
9727
Какъв епилатор да купя? Топ 2022/2023

Красивата и гладка кожа е естествен аксесоар, с който разполагаме от природата. За да я поддържаме такава е необходимо да полагаме грижи. Обезкосмяването е една от тях и за да бъде максимално комфортно, е добре да се доверите на качествен уред. В следващите редове ви предлагаме селекция от най-добрите епилатори, които можете да откриете в богатия каталог на MAKEUP.

Защо да изберете този тип епилация

Ако често си задавате този въпрос, значи има нещо в другите варианти, което не ви удовлетворява. Самобръсначките със сигурност спестяват много време и са ви необходими само няколко минути, за да отстраните нежеланите косъмчета, но ги правят значително по-твърди и ефекта е с продължителност от 2-3 дни, след които отново трябва да повторите.

Кола маската е ефективен метод, който дава прецизен и дълготраен резултат, но ако кожата ви е много чувствителна, то тя не е за препоръчване. Епилаторите са златната среда, която ни осигурява бързината на първия вариант и ефективността на втория. Ако вече изписвате в търсачката “какъв епилатор да си купя 2022”, то следващите няколко предложения със сигурност ще ви бъдат от полза.

Кой е най-добрият епилатор за 2022

Безспорно един от най-добрите варианти в момента е Braun Silk Epil 9 SES 9001 3D. Разполагащ с гъвкава глава, която ви позволява да третирате и най-недостъпните места, той е сред фаворитите на дамите, избрали този тип обезкосмяване. С опция за движение наляво и надясно, нагоре и надолу, той ви дава възможност да третирате дори сгъвките в интимната зона. Следва плътно движението на ръката и улавя дори току-що поникналите косми.

Технологията SensoSmart ви дава сигнал при по-осезаем натиск и предпазва епидермиса от раздразнения. Безконтактният му дизайн ви позволява да го използвате дори под душа или в екстремни ситуации, в които трябва да се справите с космите за отрицателно време.

Когато става въпрос за качествени епилатори няма как да не включим в списъка и Philips BRE740/10. Той идва в комплект с още 4 сменяеми глави и 4 накрайника, с които покрива максимално голям спектър от зони на тялото и изглаждащи кожата процедури. По-широката глава обхваща по-голям участък от епидермиса и прави обезкосмяването по-бързо. Включва бръснеща глава и тример за деликатните зони и четка за ексфолиране на тялото, която премахва мъртвите клетки. Епилаторът се трансформира в електрическа пила с въртящ се диск, който придава копринено гладък вид на стъпалата. Останалите приставки намаляват дискомфорта по време на епилация. И с този уред имате възможността да третирате кожата в сухи и влажни условия, тъй като трябва само да го заредите и да се наслаждавате на гладкото движение.

Остава ви един финален щрих, за да сте сигурни, че по вас не е останала и следа от косми. Епилаторът за лице Finishing Touch Flawless Dermaplane Glow премахва по-изразеното окосмяване в зоната на устните и мъха по челото. Отстранява струпваният от мъртви клетки, придавайки здрав и сияен вид на лицето.

Открийте богатия каталог на https://makeup.bg/ и изберете от множеството качествени епилатори, за да се радвате на гладка кожа и да бъдете смели в избора на визиите си всеки ден!