КАКЪВ ШОК! Братът на Кака Ченалова - адвокат на Жоро с макетното ножче

Снахата на "гнилата ябълка" по Ксавие дьо Кабан също е съдийка, ама в Бургас - какво съвпадение

Общество
14:00 - 02 Август 2023
9366
КАКЪВ ШОК! Братът на Кака Ченалова - адвокат на Жоро с макетното ножче

Адвокат Станимир Методиев Ченалов е бил един от двамата защитници на първа инстанция на обвинения в садизъм и обезобразил момиче Георги Николаев Георгиев. Старозагорският наказателен адвокат е брат на скандалната бивша съдийка Румяна Ченалова (двамата на основната снимка - отиват на разпит в ДАНС), пуснала преди години убиеца от "Соло" Илиян Тодоров.

Разбира се, ВКС отмени идиотското й решение и осъди убиеца. Ченалова нашумя и със случая Белведере – гнили ябълки в съдебната система, попадна и в записите Яневагейт. Ченалова беше и кандидат за депутат от "Възраждане" и сега продължава да бълва наляво и надясно нагли хибридки.

Оказва се, че съпругата на адвокат Станимир Ченалов е също съдия - Яница Събчева Събева-Ченалова, командирована от Сливен първо в АдмС Стара Загора, а от 01.07.2023 г. в Апелативен съд Бургас - Наказателно отделение. Тя ще решава върнатата за преразглеждане на апелативно ниво 4-годишна ефективна присъда на Веселин Марешки.

Съдия Румяна Ченалова е оставила коментар под публикацията на фейсбук на Bird.bg, където фактът е публикуван. "И след това е освободен. Адвокат Ченалов е един от най-добрите адвокати в Стара Загора и е естествено да бъде ангажиран по значими дела. Какво точно казвате, BIRD? Ако нямате морал, поне бъдете обективни".

Оттам пък й отговарят: "Ама Вие ли за морал ще ни говорите? Ахахахахаха. Соросите и морал. Гиди гнила ябълка, гнила, та чак червива".