Както Lupa.bg писа: Надежда и Маги на финал в "Ергенът"

В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана

Нещо за четене
10:15 - 16 Май 2024
7059
Както Lupa.bg писа: Надежда и Маги на финал в "Ергенът"

Три месеца риалити и накрая предвидими финалистки в лицето на Магдалена и Надежда. Както Lupa.bg писа още в началото на шоуто, двете блондинки ще се борят за сърцето на Алек Младенов. В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана.

Маги

"Разочарована съм от това, че си тръгвам, когато се чувствах толкова близо до Алек и до любовта му и сякаш няма какво друго да направя.“, каза Йоана, която отпадна на крачка от големия финал. За съжаление, тя не получи червената роза в предпоследния епизод на предаването.

Йоана

Така за сърцето на Алек останаха Надя и Маги. В следващия епизод те ще трябва да се срещнат с неговата майка и да преодолеят майчината ѝ закрила и да я спечелят на своя страна. Той вече се запозна с родителите на последните претендентки.

"Много се вълнувам. В момента съм като някаква емоционална бомба. За мен е изключително важно да се запознаят родителите ми с Алек, защото съм много близка с тях.", сподели Надежда преди срещата с родителите си.

"Има някаква магия в Надежда - не мога да обясня. Душата ѝ е най-красивото нещо, което съм виждал. Смятам, че Надежда е жената, която всеки един мъж би мечтал да има до себе си", сподели Алек на свой ред.

Маги сподели, че срещата на Алек с родителите ѝ е била много истинска емоция. След това те посетиха едно от най-красивите места на Родос.

Толкова съм готова да стана майка, че не се замислям за материалната страна на нещата. Ако някой каже, че това е фалшиво, трябва да е луд, заяви Магдалена.