Както първо Lupa.bg писа: Благо Джизъса спечели "Сървайвър" и 150 бона

Бившият футболист получи най-много гласове от журито и титлата „Последният оцелял“

Ексклузивно
23:31 - 16 Май 2023
12003
Както първо Lupa.bg писа: Благо Джизъса спечели "Сървайвър" и 150 бона

Благо Джизъса е големият победител в седмия сезон на „Сървайвър“, след като категорично обра вота на журито и надви студентката Ермина и финансовия представител Данаил. За победата му Lupa.bg пръв извести още преди две седмици, а новината ни бе преписана от всички други медии.

„През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата „Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева. 

Джизъса ликува сред съотборниците си

Секунди след като водещият Ваня Джаферович съобщи името на футболиста, ММА боецът Жоро, който беше най-добрият му приятел в риалитито, го метна на рамо и го понесе с радостни викове.    

„Много е вълнуващо! Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се чувствам така. Там имаш отбор, а в „Сървайвър“ се бориш сам. Благодаря на всички, много ви обичам! За мен е чест, че бях с всички вас тук!“, обяви Джисъса.

За Благой гласуваха осем бивши участници - ММА боецът Жоро, атлетът Иван, фолкпевицата Татяна, гемологът Светльо, инфлуенсърката Мария, дизайнерът Едис, влогърът Чефо и актрисата Снежана. Останалите пет гласа се разпределиха между Ермина и Дани, които също поставиха на изпитание инстинкта си за оцеляване и водиха битки на предела на силите си.