Каква драма! Стоян Алексиев зарязан от младата Ивана

Бобойчева започна работа в Кукления театър на Стара Загора, намери си млад левент

През ключалката
09:59 - 01 Май 2021
9781
Каква драма! Стоян Алексиев зарязан от младата Ивана

Грандиозна раздяла разтърси България навръх Великденските празници! Палавият 70-годишен актьор Стоян Алексиев, когото зрителите на „Откраднат живот“ познават като проф. Генадиев, е бил изоставен окончателно от скандално младата си любовница – 26-годишната Ивана Бобойчева.

Актрисата, в чийто панталонки бе заснет да рови артистът, напуснала столицата и акостирала в трупата на Кукления театър в Стара Загора, като засега не планирала да се връща в София.

Отношенията между двамата приключили и те не поддържали никаква връзка. Самият той неотдавна загатна, че авантюрата му с Ивана е в миналото, като призна в интервю, че не я е чувал от миналата година.

26-годишната Ивана не страдала по повехналия Алексиев. На хубавицата не ѝ липсвали ухажори и в момента летяла на крилете на любовта с артистичен младок.

Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна приятелка имат страница в социалната мрежа, където публикуват свои литературни произведения, а всички стихове на Ивана са посветени на любовта. В едно от стихотворенията ѝ препратката към Стоян Алексиев е повече от очевидна, тъй като лирическият герой, към когото авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния актьор.

Преди четири години папараците на Ретро изловиха Алексиев в скандални интимни пози край Народния театър в София с 44 години по-младата Ивана.

Кадрите провокираха жесток скандал, а актьорът ветеран си навлече гнева и възмущението на артгилидията и на обществото заради недопустимото си поведение, и то на стари години. Алексиев неуспешно се опита да се измъкне с оправданието, че снимали филм. Въпросния филм обаче все още никой не го е гледал...