Каква е истината за побоя над сервитьорката Цонка от шефа й Тодор в бистрото в Бургас?

34-годишната жена е с разбит нос и откачено чене

Топ
16:36 - 04 Септември 2024
4248
Каква е истината за побоя над сервитьорката Цонка от шефа й Тодор в бистрото в Бургас?

Пиянски скандал ли стои зад побоя над сервитьорка в бистро „Екстаз“ в жк „Меден рудник“? Това се питат хората от съседните търговски обекти, които са чули за екшъна, който преди няколко дни се разигра в заведението.

34-годишната жена е с разбит нос и откачено чене след нанесен побой от шефа си – 41-годишния бургазлия Тодор А. Пострадалата се казва Цонка А., съобщава Флагман.бг. Тя е от Петрич, но от години живее в бургаския жк „Меден рудник“, разведена е. 

Грозната сцена в „Екстаз“ се е разиграла около 2:30 ч. през нощта в събота срещу неделя (31 август-1 септември).  Не е ясно дали по това време в заведението е имало хора и защо изобщо обектът е бил отворен, тъй като работното време на бистрото е до 23 ч. 

Бистро „Екстаз“ се намира на главната улица „Апостол Войвода“ – най-оживената част на комплекса, непосредствено преди магазин „Билла“. Заведението работи на пълни обороти. На смяна са две сервитьорки, които категорично отказаха да коментират какво се е случило.

Единствено обясниха, че колежката им Цонка е в болнични, но не знаят кога ще се върне на работното си място. 

Защо 41-годишен мъж – здрав, прав, добре сложен, посяга на 34-годишна жена, при това, едва тежаща 40 кг.

Според хората, които познават и двамата, версиите са различни. Служители от съседни обекти описват 34-годишната Цонка като изключително тиха, добра и мила жена. Такива им били впечатленията.

„Ние не я познаваме толкова добре. Прави впечатление, че е много скромна, не изглежда конфликтна личност. Същото можем да кажем и за Тодор. Идва тук от време на време, не е постоянно в заведението, виждали сме го да се държи нормално със служителите си“, казват служители на магазин в района. 

Версията на друг служител от съседен обект се разминава. Според него „Цонка не е стока“. 

Мненията за собственика на заведението също са в двете посоки – според едни той е свестен човек и работодател, а според други – „човек с голямо самочувствие“.

„Разправията между двамата е станала след солидно изпито количество алкохол. Всъщност дали това е така – можем само да гадаем, това са слухове, които се носят. Истината може би е някъде по средата. Но каквото и да е станало между тях, не оправдава действията на зрял мъж да посегне не жена“, каза друг служител от близък обект, който познава и двамата. 

Пострадалата е изписана от болница и вече си е у дома в жк „Меден рудник“. Досъдебното производство е за нанасяне на средна телесна повреда.