Какви спортни пазари имат Betano.bg

Новини
16:08 - 14 Януари 2022 (обновена)
2624
Какви спортни пазари имат Betano.bg

Новото онлайн казино Betano.bg предлага много и различни оферти за спортни залози. На сайта на букмейкъра можете да откриете всички дисциплини, при които се провеждат професионални турнири, като всички те са разделени в отделни категории. Някои от спортовете са с много повече пазари за залагания от други и с много и различни възможности. Футболните мачове например са с много повече пазари от двубоите по хандбал или хокей на лед. Освен тях на сайта можете да залагате на тенис турнири, баскетбол, волейбол, бокс, ММА и други. Към всичко това от Betano.bg предлагат на своите клиенти и много и различни бонуси и високи коефициенти. Кои са най-атрактивните спортни пазари в Betano.bg?

Футболни пазари
Несъмнено спортът с най-много почитатели, който заема важна част във всички онлайн сайтове за спортни залози е футболът. В сайта на букмейкъра всеки играч ще открие голямо разнообразие от пазари, сред които са точен резултат, краен победител, голова разлика и други. Тук ще откриете и ще имате възможност да залагате на мачове от големите първенства на Италия, Англия, Германия или Франция, а също и да се възползвате от най-високите коефициенти за направени залози, като изплащането при футболните мачове е до 96%.

Тенис пазари
От Betano са помислили и за привържениците на тениса. В обособения за този спорт раздел на сайта ще откриете всички известни турнири от Големия шлем, WTA, Чалънджър и други. Играчите могат да се възползват от всички опции и оферти, както и бонуса 2 Sets up Bonus, който е валиден за индивидуалните двубои от турнирите на Големия шлем, във формат 3 от 5 сета. Освен стандартните пазари за победител в мача или победител в сета, клиентите на Betano.bg могат да залагат и на брой геймове във всеки сет, брой геймове за даден играч или общо геймове в мача. Освен това в сайта, много от мачовете могат да се проследят и на живо.  

Баскетболни пазари
Баскетбола също е сред водещите спортове в сайта на Betano. Играчите и почитателите на този спорт имат възможността да залагат на всички мачове от NBA, Купата на Европа, Евро лига и още много други баскетболни турнири. В този раздел също ще откриете много и различни опции и възможности за залагане на всички европейски и световни турнири, като тук основните пазари са за победител в мача, победител в сета, общо геймове в мача и други. Освен това са налични и много маркети, чрез които се увеличава коефициента, а оттам и шанса за печалба.