Какво е хобито на Снежана Макавеева?

Новини
15:07 - 29 Април 2022
3512
Какво е хобито на Снежана Макавеева?

Нежната актриса Снежана Макавеева има повече от странно мъжко хоби. Звездата от киното и театъра, която сега се появи и в новия сериал „Мен не ме мислете“, открила преди две година неподозирано влечение към строителните и ремонтните дейности, научи Lupa.bg.

Покрай ковид пандемията Снежана решава да зареже големия град и за известно време да се премести да живее на село. Актрисата се пренесла в семейната вила в село Чибаовци с намерението да преживее смутните времена в спокойствие и сред природа. Тъй като обаче къщата била малко занемарена и позахабена, Снежана се захванала да я освежи. Първоначално започнала с боядисването на дограмите и някое и друго козметично подобрение, но постепенно стигнала до леене на бетони плочи и закупуването на резачки за дървен материал. Накрая стигнала до извода, че къртовският труд й действа разтоварващо и със сигурност ще впрегне новите си умения и на други обекти, които имат нужда от подобрения.

Междувременно обаче с края на пандемията ангажиментите й като актриса я върнаха в столицата. Съвсем скоро тя ще се появи в по кината в новия филм на Виктор Божинов, а в момента зрителите я гледат като нахаканата адвокатка Маги, която се опитва да оплете в мрежите си героя на Руши Видинлиев в „Мен не ме мислете“.