Какво искат жените в леглото? Издръжливост и отношение

Нещо за четене
17:15 - 22 Септември 2020
7537
Какво искат жените в леглото? Издръжливост и отношение

Попитайте мъжете, много ли искат жените. Огромна част от отговорите ще са по-скоро, че жените нито знаят какво искат, нито претенциите им са малки. Жените от своя страна ще се защитят, изтъквайки, че не са чак толкова претенциозни и незнаещи какво желаят.

Сещате се, че истината е някъде по средата – жените нито са прекалено капризни, нито не са наясно с желанията си. А когато нещата опрат до предпочитанията им в секса, то кълбото съвсем се заплита. Жените не искат кой знае колко много в плътските наслади. Проблемът по-често се свежда до това, че някои от фундаменталните им желания биват пренебрегвани.

Вземете например, четирите основни неща, за които всяка жена си мечтае под завивките:

Първото, което мъжете рядко свързват с думата „секс“ е думата „романтика“. Жените обаче държат на доброто и мило отношение към тях, особено в леглото. Е, нека да не е всеки път, но понякога сексът би бил вълшебен, ако в него има повече романтика. В какво се изразява тази романтика? Повече нежни ласки, повече игра преди същинската част, ако щете дори и някоя ароматна свещ, която да гори край леглото. Уви, това са все дребни неща, които обаче, мъжете често пренебрегват, а жените се чувстват неудовлетворени, че не го получават.

Изобретателността също не е за пренебрегване. Всички обичат разнообразието. Затова и жените си падат по различното – от разчупване на позите, през разтърсващи ги нови експерименти в леглото. Всъщност, това означава донякъде по-малко в леглото и повече по другите мебели, помещения и... така де, където и да е, важното е да е различно. Жените искат мъжете да са с повече идеи, от време на време да изненадва с нестандартни предложения, но не и такива, които да излизат извън границите на нормалното.

И когато продължим поредицата от желания, стигаме до старанието. При това, не само в минутите на същинската част, а и преди това. С две думи, мъже, не си мислете, че само вие си падате по секси бельото на дамите. Опитайте и вие да изненадвате със секси боксерки, добър парфюм или просто с небрежността на току-що излязъл от банята мъж. Жените ще го оценят, когато виждат, че не само те полагат старание да изглеждат перфектно, привлекателно и изкусително. Редно е и мъжете да положат усилия, нали?

Да не пропуснем и леко спорната тема за издържливостта. Мъжът е онзи, който е в състояние да контролира времето за достигане до кулминация. Или поне така е на теория. Дали от притеснение, дали от егоизъм, мнозина често забравят да упражняват този контрол. Когато избързат, мъжете са склонни да се оправдават с какво ли не – от много съм се затъжил, до не успях да се сдържа. Всъщност, по-лесно ще е ако проявяват малко повече воля и направят така, че първо жената да достигне до финала, а после да я последват. Жените обожават да усещат, че партньорът им не е егоист.