Какво каза Джей Ло на Бен Афлек на наградите „Грами“

Новини
17:52 - 10 Февруари 2023
7609
Какво каза Джей Ло на Бен Афлек на наградите „Грами“

Сред най-коментираните имена от нощта на наградите „Грами“ тази година се оказаха Дженифър Лопес и Бен Афлек. Освен че актьорът изглеждаше в мрачно настроение през цялата вечер, камерите уловиха малък момент на напрежение между двамата, докато стояха на първи ред в публиката.

Бенифър, както ги наричат феновете, попаднаха в кадър, когато по време на скеч водещият на церемонията Тревър Ноа се преструваше, че говори с майка си по телефона.

И макар че няма нищо по-нормално от това в една двойка понякога да има разногласия, сцената предизвика вниманието на зрители и фенове. Толкова, че британското издание "Дейли Мейл" се обърна към експерт по четене на устни, за да разбере какво са си казали Джей Ло и Бен, след като той прошепва нещо в ухото ѝ.

Неназованият експерт твърди, че диалогът между двамата в момента, уловен от камерите, е следният:

Тя: „Спри. Изглеждай по-мотивиран. Изглеждай по-дружелюбен.“

Той: „Може би“.

Ако тези реплики са точни, изглежда, че Лопес е била наясно с вида на Афлек по време на събитието още преди на следващия ден интернет да избухне с шеги за отегчения вид на актьора.

В Туитър един потребител пише: „Разсмива ме, че това беше реакцията на Бен Афлек да бъде до Дженифър Лопес на наградите Грами, гледайки как Стиви Уондър и Крис Стейпълтън размазват с тяхното изпълнение на Higher Ground. Изглежда сякаш някой току-що му е казал, че кучето му е умряло – хайде, човече.“

Друг коментира: „Бен Афлек на Грамитата съм аз всеки път, когато трябва да проведа разговор в Zoom“, а трети се включва: „Някой да вземе на Бен Афлек цигара и чаша кафе от Dunkin.“

Въпреки че Дженифър Лопес беше изпълнила ангажимента си още в началото на церемонията, връчвайки първата награда за вечерта – Най-добър поп вокален албум, която отиде при Хари Стайлс за “Harry’s House”, Бенифър останаха до края на шоуто. За разлика от съпруга си, Джей Ло видимо се забавляваше, блестейки с бижута на Bvlgari, които подчертаваха искрящите елементи от роклята ѝ Gucci.