Какво му е на Ал Пачино?

82-годишният холивудски ветеран стана оранжев

Шоу
17:11 - 14 Февруари 2023
12577
Какво му е на Ал Пачино?

Шокиращи снимки на холивудската икона Ал Пачино накараха милиони негови почитатели да изпаднат в ступор и да се чудят и маят какво се случва с лицето на идола им. 82-годишният актьор беше сниман от папараци след частно парти в тузарския "Бърд Стийт Клуб" в неделя, а лицето му мязаше на недоопечена македонска наденица

Челото, скулите и носът на Майкъл Корлеоне от "Кръстникът" имаха подозрителен, яркооранжев оттенък, който рязко контрастираше с останалите части от тялото на звездата. Мнозина сравниха физиономията на Пачино с ранната Донатела Версаче, като най-популярното мнение е, че той е прекалил със солариума.

Според специалисти странното оцветяване е последица от микродермабразия - козметична процедура за цялостно почистване на лицето от примеси, себум и грим. Мъртвата кожа се премахва с диамантени глави или дюза, която изхвърля корундните кристали. Ексфолираният епидермис веднага се всмуква в контейнер. В края на лечението обикновено се слага успокояваща и хидратираща маска.

Наистина мяза на омазан с доматен сос

Един зевзек пък се отличи със следния духовит коментар: "Оставете Ал намира. Сигурно просто се е напил и е припаднал с лицето напред в чиния с доматен сос."

До момента не е известно Пачино да има някакви кожни заболявания или пластични операции. Щом като е решил да се грижи за кожата си обаче, е редно да даде и някой долар за адекватна прическа. Защото кечето на селски бийтълс в стил Николай Банев преди ареста не отива на звезда от такъв калибър.