Какво се случва с изтезаваното куче Мечо? (СНИМКИ)

Той все още търси осиновители, които да му дадат любов и уютен дом

Новини
21:22 - 15 Май 2023
4449
Какво се случва с изтезаваното куче Мечо? (СНИМКИ)

Ако се чудите, какво се случва с кучето Мечо, който беше намерен в безпомощно състояние, след като беше зверски пребит в столичния квартал Карпузица, ето и новините:

Той все още търси осиновители, които да му дадат любов и уютен дом, показа проверка на Lupa.bg. 

"За съжаление, все още не са се появили неговите хора. Той обаче няма нищо против да почака, тъй като наскоро беше назначен за офис-администратор и с повишението и новите отговорности, дойде и по-голямата свобода, компания по цял ден и разбира се - повече гости.Смело заявяваме, че Мечо е изключително умно, чисто и възпитано куче и влага невероятно старание в новата си работа - посреща посетителите с усмивка и размахана опашка, но не им досажда твърде много.
Единственото ни оплакване е, че спи прекалено сладко и малко ни разваля трудовата дисциплина. Но това, разбира се, не е по негова вина.
Поздрави на всички от Мечо, властелинът на офиса!" - пишат от Енимъл Рескю София, които се грижат за четириногото.

Захари Шулев е мъжът, който е изтезавал кучето Мечо. Той все още е в ареста. В нощта на 23 срещу 24 октомври миналата година в столичния кв. "Капрузица", обвиняемият прояви особена жестокост към кучето, причинявайки му тежки увреждания. Мечо бе открит с множество рани и фрактури по крайниците.

За случая стана известно след публикуван клип в социалните мрежи.

Деянието е извършено по особено мъчителен начин за животното и с особена жестокост, съобщават от прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325б, ал. 2, т. 2, вр. с ал. 1 от НК.

Делото срещу Захари Шулев продължава в Софийския районен съд.

Днес Мечо е щастлив, но търси дом