Какво ще каже Добчев? Още една нашенка проби в Холивуд!

По ирония на съдбата Ирмена Чичикова също е ученичка на дръпнатия театрал

Култура
14:28 - 28 Ноември 2023
11616
Какво ще каже Добчев? Още една нашенка проби в Холивуд!

Актрисата Ирмена Чичикова е втората българка след номинираната за "Оскар" Мария Бакалова, която стана част от "Вселената на Марвъл."

Брюнетката се снима редом до имена като Самюел Джаксън и Емилия Кларк, които са големите звезди в поредицата "Тайно нашествие": "Самюел е звездата на сериала, с него имах по-кратки отношения. Повече си партнирах с Емилия Кларк. Трябваше да съм й най-добрата приятелка, после обаче нещата се промениха и станах лоша. Почти целият ми снимачен процес беше с нея. Имахме много приятни разговори за кино, за театър, толкова е приятна и земна", разказа Ирмена пред бТВ. 

Тя сподели, че дълги години с много упоритост се е борила за този успех. Въпреки че и преди е била харесвана за международни продукции, продуцентски решения са я лишавали от възможността да стане част от тях, тъй като в последния момент са предпочитали друга актриса заради факта, че става въпрос за копродукции. Така тя се е разделила с шанса да снима редом до звезди като Джуд Лоу и Марион Котияр.

Именно заради подобни спънки Ирмена на никого не е споделяла за сериала на Марвел, тъй като до последно не е била сигурна дали няма да има промяна.

Ирмена не скри, че е попаднала в съвсем различна среда, с уникално отношения от целия екип към нея. "Пожелавам на всеки един млад колега да почувства такова отношение и професионализъм. Отнасят се с теб като с абсолютна звезда, независимо колко голяма е ролята ти", обясни Чичикова.

По ирония на съдбата Ирмена също е ученичка на дръпнатия Иван Добчев, който направи на пет стотинки Мария Бакалова след големия й пробив. И я обвини във всички лични и професионални грехове, като отдаде успеха й на евтина сексуалност. Интересно как ще се отнесе към Чичикова.