Какво ще видим в шестия сезон на “Игри на волята”?

Ралица и Димо посрещат пет племена на три чисто нови арени

Любопитно
11:30 - 19 Юли 2024
1471
Какво ще видим в шестия сезон на “Игри на волята”?

“Игри на волята” ще преобърне представите за зрелищни битки. Тази есен в ефира на Нова стартира дългоочакваният шести сезон на екстремното приключение. Зрителят ще попадне в суровия свят на Дивия север, за да бъде очарован от непоказваната досега красота на тази част от българското Черноморие. Цели пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък за територия с встъпването си във формата, а арените вече са три - още по-екстремен тест и за най-опитните атлети.

Дивата природа и нечовешките условия ще бъдат тежко изпитание за новите претенденти. Играчите в този сезон са по-силни, амбициозни и дръзки, но пътят до наградата от 100 000 лева става все по-труден. Любимите водещи на българските зрителите Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат 40 нови участници, устремени към победата, а кастинг битките за сезон All Stars ще продължат с пълна сила.

През септември ще се завърне и официалният подкаст “След Игрите”, който миналата година достигна впечатляващите над 40 милиона гледания. Той ще продължи да среща феновете с участниците от хитовия риалити формат с повече епизоди и с нов водещ, който ще бъде представен през септември.

Кои ще са новите претенденти за голямата награда и какви изненади са подготвили боговете на “Игри на волята”? Гледайте екстремното риалити от септември по NOVA.