Калайджиев и Красимира на романтичен уикенд в Копривщица

През ключалката
15:53 - 02 Декември 2019
7784
Калайджиев и Красимира на романтичен уикенд в Копривщица

Бизнесменът от Благоевград и участник във предаването "Фермата" прекара уикенда в града на Любен Каравелов - Копривщица. Той обаче не бе сам, а в компанията на красивата Красимира, с която, според слухове, са започнали да излизат сериозно след предаването. И въпреки, че не публикуваха обща снимка в социалните мрежи, веднага се разбра, че двамата са заедно, пише struma.com.

Димитър се отбеляза от популярно заведение в китното градче, а Красимира пък качи фотос на някои от забележителностите в Копривщица. След като обядваха и опитаха от местната кухня, влюбените се разходиха из града, който е сред стоте национални туристически обекти на България.

Във възрожденското градче могат да се видят къщите-музеи на Любен Каравелов, Димчо Дебелянов, Тодор Каблешков, Георги Бенковски и др. В града, освен старите къщи и недокоснатата от човека природа, туристите могат да разгледат и над четиридесет чешми, строени през различни периоди от историята на Копривщица.

Митко Калайджиев и Красимира обстойно разгледаха всички забележителности и се презаредиха от успокояващата природа и старинна архитектура на Копривщица. Двамата обаче все още не искат да афишират връзката си и не публикуват общи снимки и само загатват за отношенията си.