Кали:  6 години живях  в Ада

Любовта ми към Владимир беше наистина огромна, а той ме обиждаше с думичката с к.., изплака фолк певицата

11:35 - 18 Март 2019
5271
Кали: 6 години живях в Ада

Фолк певицата Кали проговори за най-тежките моменти, през които е преминала при връзката си с вече бившия си приятел Владимир. Преди близо 6 месеца изпълнителката се раздели с бащата на своя най-малък син, като най-после проговори за това какво е изживяла по време на съвместния им живот.

„Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни, защото се разделих с бащата на Георги заради едно хващане за врата в спор и с бащата на Марк се разделих заради едно „ма“, буквално. Тук през всичките години имаше едни непрекъснати обиди. Той не ми вярваше. Той не можеше да приеме моето свободно поведение, което до ден днешен, той поставя в кавички и ме нарича отново с думичката с к… Много пъти съм наричана така, още преди да родя Александър, нашето общо дете. В началото вярвах, че това е любов“ – сподели Кали.

Тя бе категорична, че се чувства смазана след провала на третата й поред сериозна връзка с мъж, от които има и син Александър. Кали бе достатъчно откровена като заяви, че 6 години е лъгала и себе си, и публиката си, като е обяснявала, че ще чувства щастлива с Влади. Той обаче бил педант, който не разбирал широко скроената Кали и я съсипвал със забележки по всякакви поводи-от срещата с приятелки до яденето на шоколад сутрин и буквално е минала през Ада за тези 6 години.

Освен това Влади не могъл да приеме докрай другите две деца на Кали. „Аз не обичах Влади, аз го обожавах”, призна още певицата, която обаче не искала да продължава да живее в лъжа. Кали припомни още, че като малка е била свидетел на домашното насилие, което баща й упражнявал върху майка й. „Той не бе добър човек, Бог да го прости”, отсече изпълнителката.