Кали показа големия син - мяза ли на Георги Илиев?

От години витаят слухове, че момчето е биологичен наследник на боса на ВИС

Шоу
17:11 - 11 Юни 2024
26139
Кали показа големия син - мяза ли на Георги Илиев?

Фолк дивата Кали има трима сина от трима различни мъже. Но първородният й наследник Георги е този, който винаги е бил обект на медиен интерес, защото за него се говореше, че е дете на Жоро Илиев. А и носи същото име.

Разбира се, Кали винаги е отричала каквато и да била връзка между нея и шефа на ВИС-2, казвала е само, че се познават, че са били в близки приятелски отношения и че Жоро Илиев я е спасил от насилие на друг мъж в онези смутни времена.

Колкото до бащинството, тя е повтаряла, че биологичният татко на Георги се казва Иван Димитров и никога не е искал да бъде разпознавано лице в медиите, затова и не го показвала. А сина си кръстила на Свети Георги, за да го закриля. Съмнителното обаче е, че преди години именно тя изтърси, че го кръстила на Жоро Илиев, задето я спасил.

Преди дни Георги се появи за сефте с мама в ефир и разбуни духовете като потребителите отново го оприличиха изцяло на Илиев като визуална прилика. Иначе момчето е пораснало, сериозно и вече дава уроци по английски език на малчугани, с което Кали много се гордее.

"Тя е страхотна и ще бъде свястна свекърва", смее се Георги, а Кали пък добавя, че синът й е възпитан добре, така че няма да прави нейните грешки с неподходящите мъже и е убедена, че не би наранил нито една жена, било то и само с думи.