Калифорния решава съдбата на Кобрата

Спортната комисия на щата се събира днес, за да реши казуса с Кубрат Пулев след целувката с Джени Суши

Спорт
08:28 - 14 Май 2019
1643
Калифорния решава съдбата на Кобрата

Спортната комисия на Калифорния в Лос Анджелис днес ще изслуша Кубрат Пулев по казуса "Джени Суши" и онази целувка, от която репортерката се възмути.

Заседанието на Спортната комисия на Калифорния започва в 20 ч. българско време в емблематичния хотел "Милениум Балтимор" в Лос Анджелис. Обжалването на Пулев по повод временно отнетия му лиценз е точка 4 в дневния ред на сесията.

"Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, няма да го направя по никакъв повод. Няма как. Но човек трупа опит, трябва да мине през подобни неща. Аз съм такъв темперамент, темпераментен човек съм и съм го направил от радост, щастие и еуфория. Който го разбира, го разбира", каза Пулев на 7 април.

Репортерката с големите обеци Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, обвини Пулев в сексуален тормоз и чрез адвокатката си поиска да бъде отнет боксовия му лиценз на територията на САЩ. Причина за това стана импулсивната целувка на Пулев в края на интервюто му с госпожица Ревало след мача му с Богдан Дину в Калифорния на 23-и март.

Под точка 5 от заседанието Комисията ще разгледа и жалбата на румънския боксьор, който иска победата на българина да бъде анулирана заради умишлени непозволени удари зад главата.