Калин Врачански неразделен с новата любов (снимки)

Актьорът заживя под един покрив с художничката Александра, Диляна Попова ги запознала

Нещо за четене
12:30 - 11 Април 2020
15998
Калин Врачански неразделен с новата любов (снимки)

Актьорът Калин Врачански се носи на вихъра на любовта по време на пандемията от коронавирус. 39-годишният секссимвол на родната театрална сцена вече живее под един покрив с художничката Александра Стоянова, като е приютил в дома си и кучето на изгората си – рунтав кокершпаньол.

Двамата са заедно от около 3 месеца, а Калин Врачански признава, че в кризата е открил своята истинска любов. Актьорът вече обмисля да се обвърже с брак с Александра и споделя, че мисълта за деца вече не му е чужда.

Сватовница на актьора е моделката Диляна Попова, която е обвързана с приятеля на Калин – Асен Блатечки. Александра и Диляна се познават покрай детето на манекенката Борил, което посещава стая за рисуване и релакс, където работи блондинката

Калин Врачански е неразделен с художничката Александра Стоянова. Снимки: "България днес"

Любовта между Калин Врачански и Александра пламнала почти веднага след запознанството им. А покрай епидемията от коронавирус и препоръките на властите да се спазва карантина, актьорът и блондинката заживели под един покрив и днес са на мнение, че не могат един без друг.

„Ако се оженим, със сигурност ще ни кумуват Асен Блатечки и Диляна Попова”, признава пред „България днес” Калин Врачански.