Калин Врачански ще става татко?

Нещо за четене
11:48 - 08 Октомври 2020
5194
Калин Врачански ще става татко?

Приятелката на актьора Калин Врачански май е бременна, това е най-новият слух в светските среди, дочу Lupa.bg. Русокоското от 2 години има връзка с художничката Александра Стоянова. Преди няколко месеца синеокият артист сподели в свое интервю, че идеята за общ наследник никак не им е чужда и май плановете им бързо са се превърнали в реалност.

През последните седмици любимата на Врачански отсъства от социалните мрежи и вече не споделя снимки от живота си. Според запознати суеверната художничка криела упорито новината, че е бременна, и не желаела никой да научава за предстоящото щастие.

Въпреки че връзката им с Калин е обществено достояние отдавна, двамата продължават да не се афишират в социалните мрежи и нямат нито един кадър заедно. 39-годишният актьор, който през годините си напати покрай авантюрите си с известни жени, предпочитал с настоящата му любима да бъдат по-обрани.

Самата Алекс не търсела известност покрай името му, а разчитала на собствения си талант, за да се издържа. Освен художник тя е собственик и на малко ателие за рисуване в София, където всеки срещу определена такса може да изработи своя картина под нейното ръководство и с материали, предоставени от нея.