Камата и Рачков лапнаха 1.3 млн. от реклама

Футбол
18:50 - 24 Юни 2021
18351
Камата и Рачков лапнаха 1.3 млн. от реклама

Камата и Рачков удариха в земята любовния триъгълник Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов. Най-успешният български футболист за всички времена и комикът са най-новите звезди в рекламната на сайт за онлайн спортни залози. Запознати издават пред Lupa.bg, че двамата са лапнали зашеметяващата сума от 1.3 млн лева за краткото клипче. 

Христо Стоичков и Димитър Рачков са конкуренция на Ни Ло и Мамин Ники, които промотират сайта за онлайн залози, който е собственост на Боян и Цветомир Найденови, известни като Цеките. В тъпото клипче Николета и Ники са в компанията на Валери Божинов - бивш мъж на плеймейтката.

Мотото на компанията е „Зад всеки истински играч стои друг играч", което се превърна в култовото "Зад всеки играч стои баджанак".

Продължението на рекламата направиха Русата Златка и Благой Георгиев, които пожънаха повече успех от баджанаците, чиято реклама, за щастие, гледаме все по-рядко. Русата Златка демонстрира отлични футболни умения. В клипа тя забива ефектен гол със задна ножица, което е доста акробатично изпълнение дори за много професионалисти. 

Златка впечатли с футболните си умения

По време на голямото търкане на талончета на българите им беше втръснало да гледат рекламите на лотарийните игри на Васил Божков. През 2018 г. "Национална лотария" инвестира 43.2 млн. лв. в тв клипове, а през 2019 г. - 37.2 млн. лв., по данни на Nielsen.

Собственикът на "Нове холдинг" отдавна е в Дубай, но конкурентите му наливат все повече пари, за да присъстват на екрана.