Камелия на 49: По-секси от всякога

През ключалката
16:39 - 10 Януари 2020
16196
Камелия на 49: По-секси от всякога

Камелия посрещна 49-я си рожден ден по-секси от всякога. Провокативната певица е родена на днешния ден през 1971 година. Тя е една от малкото, които никога не си е криела годините, а и сякаш става все по-хубава и секси.

"Днес имам рожден ден. Да съм жива и здрава! Поздравленията тук и сега", написа Ками в официалната си страница във Фейсбук, като зарадва почитателите си с чисто нова доста предизвикателна снимка, като на кадъра е само по жълто горнище и обувки, видя Lupa.bg.

Сексапилната чипровка слага в малкия си джоб всички свои колежки, не само с тяло и визия, а главно със сексапил. Изпълнителката на „Огън момиче” от ден на ден изглежда все по-добре и годините сякаш не й се отразяват. Без фотошоп Камелия слага в малкия си джоб своите колежки от фолк и поп жанра. Мъжката, че и част от женската публика на последното й участие не спря да точи лиги по апетитните й форми.

„Каквото и да облече, винаги изглежда секси. Огън, пожар!”, цъка с език почитател на изпълнителката. Според феновете, тя е живото доказателство, че възрастта е просто цифра. Камелия е сред малкото, които имат единствено силиконов бюст, но не и други подобрения.