Камен Во. на лов за млади лъвчета по морето

Шоуменът отмаря по южното Черноморие с Тончо Токмакчиев

Нещо за четене
17:30 - 24 Август 2022
9365
Камен Во. на лов за млади лъвчета по морето

Лошото време преди седмица по морето изкара Камен Воденичаров и вярната му дръжка Тончо Токмакчиев от водата и двамата спретнаха свежарско видео „Да не се разправяме пред чужденците”.

Двамата шоумени са заедно на почивка в Царево, но заради бурното море уплътняваха част от времето си с кибичене в социалните мрежи.

Но от няколко дни морето на юг е спокойно и бате Кацко се впусна в друго любимо свое занимание – лов на млади лъвчета, подшушват морски гларуси.

От години не са тайна залитанията на Камен Воденичаров и по силния пол. Предпочитаният тип на популярния шоумен са млади (обикновено 18-25-годишни), атрактивни, обезкосмени, слаби младежи, с каквито са пълни платформите за гей запознанства.

Само не е ясно защо шоуменът си губи времето в България, след като обясни в едно от последните предавания на Гала преди „На кафе” да излезе във ваканция, че условията за туризъм в други държави са много по-добри и че българите вече „не ядат доматите с колците”. Според него напливът от плажуващи на север от Варна и на юг от Бургас през последните две години бил заради ковид ограниченията, на такива вече нямало и затова нашенците са ориентирали масово към южните ни съседки.