Камерън Диас кисне вино

Свят
13:36 - 10 Юли 2020
3674
Камерън Диас кисне вино

Камерън Диас лансира своя собствена марка био вина Avaline, заедно с приятелката си предприемач Катрин Пауър. Актрисата анонсира начинанието в публикация в инстаграм.
 
Тя написа: ''Представяме @avaline! Всичко започна преди две години в красив следобед в Лос Анджелис в задния двор с @katherinepower. Разбрахме, че знаем и държим на съдържанието на всичко, което влиза в телата ни - защо не и вино?''
 
Звездата, която има петмесечна дъщеря Радикс със съпруга си Бенджи Мадън, заяви че Avaline е колекция от „чисти вина“, които са „имат естествени отлични качества“.
 
Тя добави: „Винаги съм вярвала, че ключът към добър живот е балансът. Създаването на чисто вино, което има естествени отлични качества без десетки нежелани и скрити добавки, ми помага да намеря този баланс, когато се наслаждавам на чаша вино. Това е най-чистото вино, създадено за онези, които търсят удоволствието живота”.

Според уебсайта на Avaline, гамата вина на Диас включва бяло вино и розе, всяко от които струва по 24 долара на бутилка.