Камерите на МКС пак снимат флотилия от НЛО

Няма официален коментар на кадрите

Мистика
18:59 - 16 Ноември 2020
5388
Камерите на МКС пак снимат флотилия от НЛО

Цяла флотилия от загадъчни светещи обекти записват за пореден път камерите на Международната космическа станция (МКС). Предишният път, когато е записано от видеото подобно явление, е през пролетта на 2020 г. Този път неидентифицираните летящи обекти са много повече - над 100.

Някои изследователи предполагат, че това може да са сателити на Starlink, предназначени да създадат глобален безжичен интернет. Апаратите на корпорацията обаче се движат главно на дълги тънки редици, а в случая не може да става дума за подобно подреждане.

Версията, че градски светлини са заснети на видеото, също не се потвърждава, тъй като всички светлини на НЛО-тата са с еднакъв размер. Градовете, в зависимост от техния мащаб, когато се гледат от космоса, имат различна големина на светлините.

Няма официален коментар на кадрите, заснети от камерите на МКС. Но любители на НЛО-темата припомнят, че последния път, когато флотилия от НЛО е уловена от камерите на МКС, пандемията от коронавирус започна своя „марш“ из цялата планета. Някои изследователи задават въпроса, възможно ли е да настъпва друга вълна, която ще бъде по-силна от досегашните?