Кампанията качи 15 кила на Лили Павлова

Бившата министърка загърби диетите покрай надпреварата за Брюксел

Новини
18:00 - 15 Май 2019
3769
Кампанията качи 15 кила на Лили Павлова

Лиляна Павлова буквално се преобрази по време на кампанията на ГЕРБ за Евроизбори 2019. Първата жена – министър в сферата на строителството в българската история качи поне 10-15 килограма покрай постоянните агитационни обиколки в страната.

От многото стрес покрай предизборна кампания Павлова сериозно се затруднявала да спазва хранителните режими, на които се подлага от години. Лили нямало от къде да си набавя задължителните за диетата манджи и вместо това се хранела с каквото й попадне

Още преди да се хвърли в борбата за Брюксел, шармантната дама се зарекла да  се втали, а ударно започнала да спазва обещанието си от април. Тогава се подложила на диета, съчетаваща донякъде режимите на Пиер Дюкан и д-р Аткинсън, но позволяваща и дребни изкушения през няколко дни. До 12 часа на обяд Павлова не слагала и хапка в устата си, само пиела кафе без захар. Обиколките из страната обаче унищожили диетата и теглото на Павлова се покачва стремително.

Говори се, че бившата министърка пие и от хапчетата за отслабване на бившата депутатка от ДПС Петя Раева и само те й пречат съвсем да изпусне фигурата си.