Кампанията "Специални гости" срещна малчугани с историята и трофеите на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Деца от две столични училища получиха внимание от легендарните Димитър Пенев, Александър Манов и бай Добри

Спорт
16:08 - 14 Ноември 2019
1457
Кампанията "Специални гости" срещна малчугани с историята и трофеите на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

С мнуго усмивки и блещукащи очички продължи кампанията на ЦСКА - "Специални гости". Учениците от столичните 125 СУ "Проф. Боян Пенев" и 140 СУ "Иван Богоров" стъпиха на "Армията" и се срещнаха с някои от легендите на клуба.

Кампанията, която има за цел да запознае децата с историята, традициите и успехите на ЦСКА, набира скорост и се радва на голям интерес.

Малките гости взеха участие в дискусионна лекция, изгледаха филм за славната армейска история, снимаха се в съблекалнята, на трибуните и на пистата, като дори имаха възможност да стъпят на тревата на стадиона, на който са прекланяли глави редица големи отбори.

Децата посетиха музея и се разходиха по "Алеята на славата", след което се срещнаха с легендарните Димитър Пенев, бай Добри, Христо Запрянов и бившите футболисти и настоящи треньори в Академията - Владимир Манчев и Ивайло Иванов.

Малчуганите бяха изключително развълнувани, снимаха се и си взеха автографи за спомен.

Снимки: cska.bg

Димитър Пенев им подари книгата "70 години слава", която ще остане завинаги в училищната библиотека. Директорът на Академията на червените - Пауло Кардозо, запозна момчетата с условията, на които трябва да отговарят, ако искат да станат част от школата и ги окуражи да не спират да следват мечтите си.