Къмпингари: Какви боклуци ни продават, по дяволите? (СНИМКИ)

Общество
15:40 - 22 Септември 2020
3568
Къмпингари: Какви боклуци ни продават, по дяволите? (СНИМКИ)

"Явно българите сме смятани за втора ръка хора, след като почти всяка една стока у нас е такава - преоценена. Независимо дали става дума за храни, напитки или някакви други стоки - всичко за нас е ниско качество и го доказват фактите", споделиха пред Lupa.bg къмпингари.

Те пострадали преди два дни край морето, на един от хубавите плажове по южното ни Черноморие - "Корал".

"Събрах смелост да отида до плажа. За жалост "провезата" - така наричат местните морските бури, беше унищожила почти напълно нашия лагер. Всичките нови палатки "Quechua", в това число и тентата от същата марка, са тотал щета. Разцепени са на лентички, все едно са от хартия. Старите палатки не са помръднали. Не знам какво точно ни продават "Декатлон" - дали дефектна или някаква залежавала с години по складовете стока, но за първи път виждам подобно нещо", призна пред нашата медия Любов Любомирова - един от свидетелите на случката.

След бурята се оказало, че голяма част от курортистите, които се наслаждават на последните топли септемврийски дни, няма къде да спят. И трябвало "на пожар" да се търси вариант за подслон.

Естествено, вариантите били два - или наемане на квартира, или закупуване на нови палатки, които да разпънат на плажа край морето.