Канадец: НЛО ми каза, че иде потоп

Мъж разказва за преживяване с извънземни преди 30 години

Мистика
09:19 - 18 Януари 2021
5304
Канадец: НЛО ми каза, че иде потоп

Жител на Канада твърди, че е бил отвлечен от извънземни, които му разказали за предстоящ потоп на Земята. Странният инцидент се случил още в началото на 90-те години. Мъжът, чието име канадските медии не посочват, не просто бил отвлечен. Той бил преместен в друг град. Твърдял, че преместването е, за да оцелее в предстоящия  огромен потоп.

Дали това е истина или измислица, медиите в Канада не казват. Историята се оповестява, когато в началото на януари 2021 г. жител на Уинипег, Канада, споделя в интернет своята история за случилото се с него в младостта му. 

„В началото на 90-те години, между 1989 и 1991 г., наех къща в южната част на Уинипег с най-добрия си приятел. Бях на около 20 години, здрав, годен, прагматичен и социално активен. Заспах една нощ и бях събуден от ярка светлина, която изпълни спалнята ми. Стаята ми гледаше на север, към задния двор на къщата. Извън имаше открито поле, голямо колкото два градски блока, без къщи и улици. Открих, че не мога да се движа, но с периферното си зрение виждах фигура вляво от мен, а друга фигура стоеше в подножието на леглото ми. Също така почувствах, че вдясно има и фигури, но не можах да ги видя. Те бяха високи и лицата им бяха скрити, сякаш бяха с качулка или прикрити от нещо. 

Скоро усетих, че ставам от леглото и плувам във въздуха. „Преминах” през стената и се озовах в задния двор, след което „изплувах” на около 2 метра над земята. Това, което си спомням, е как „плувам“ по черен път, подобно на следи от трактор в полето. И аз не бях сам там, имаше няколко други хора до мен. Видях две жени по нощници, а останалите бяха мъже или деца. Общо имаше около 10-15 души.

Не виждах лицата им, защото не можех да движа главата си, виждах само това, което беше точно пред мен или периферното зрение. И отпред видях структура, която приличаше на гъба. Това беше диск, от който се спускаше стойка - „крак“, който стигаше до земята. „Кракът“ беше висок около 4 метра и почти същият или малко по-голям в диаметър. В долната част на диска имаше дупка и тя беше леко наклонена.

Вече ми се струваше, че не „плувам”, а ходя на краката си. Вървях по рампа до диска и сега можех да движа главата си и да виждам какво се случва отстрани. Когато влязох в диска, видях в центъра седалки, разположени в кръг, а в центъра на кръга имаше огромна колона. Седалките бяха разположени с облегалки навътре към кръга.

Не помня дали съм комуникирал с някой вътре, но си спомням как седях на една такава седалка и чувствах, че нося някаква защита, а след това усетих силно ускорение. Това е, когато нещото се издига в небето. Спомням си, че гледах през прозорците и видях как светлините на Уинипег невероятно бързо изчезваха и изчезваха отдолу, а след това почти моментално бяхме в друг град. 

Спомням си, че видях една много светла сграда там и разбрах, че сме в Калгари, Алберта. Имах много силно чувство. че трябва да отида в този град, за да оцелея и че това е много важна информация. Това беше необходимо, защото щеше да се случи нещо, което да наводни голяма част от Централна Северна Америка и че ако отида в Калгари, ще оцелея. 

Като цяло беше много странно и никога преди не съм имал подобно преживяване. Когато станах от леглото на следващата сутрин, си помислих, че това е най-живият и странен сън, който някога съм сънувал. Никога не съм срещал други хора, които са имали същия опит като моя по същото време и на същото място. Затова бих бил много щастлив, ако наистина намеря такива хора, само за да успокоя ума си“, завършва анонимният канадец.