Кандидат-депутатката Искра Ангелова: Не пускайте аутисти и бавноразвиващи се в ефир!

Известната тв водеща изпадна в амок от изказване на нагъл евроскептик и антиатлантик от смешната партийка БТР

Политика
14:00 - 13 Септември 2022
10899
Кандидат-депутатката Искра Ангелова: Не пускайте аутисти и бавноразвиващи се в ефир!

Известната тв водеща и кандидатка за народен представител от „Продължаваме промяната” Искра Ангелова показа, че й липсва достатъчно дебела кожа, за да участва в голямата политика. Ужасена от дрънканиците на представител на абсурдната антиеропейска партийка БТР, Искра не успя да си сдържи нервите и го нарече „аутист”.

Избликът на Ангелова беше породен от участието в БНТ на кандидата за депутат от партия „България на труда и разума”.

„Някакъв аутист опитва да обясни по националната телевизия (БНТ), че ще се бори за извеждането на Българя от ЕС”, гласи първоначалният пост на представителката на ПП, след това няколко пъти редактира написанато, като към него добавя, че иска „да се гръмне”.

Кандидат-депутатката отправя и критики към БНТ, че са позволили излъчването на такова „национално предателство”, въпреки че телевизията има това задължение, вменено ѝ в Изборния кодекс.

След тези няколко редакции мисълта на Искра Ангелова потича в посока, че все пак човекът не е аутист, а бавноразвиващ се.

След още няколко минути според нея представителят на БТР не е нито аутист, нито бавноразвиващ се, а двойкаджия, с който тя вероятно е учила в Шесто училище…

"Това е национално предателство-да ги допускат до национален ефир”, гласи една от последните редакции на кандидатката за Народен представител  от „Продължаваме промяната”.