Кандидат-общинарка сее сексапил: 28-годишната Атина на път да обере мъжките преференции във Варна

Общинската заплата не би й стигнала и за половин неин тоалет на "Шанел", "Бърбъри" и "Белмейн"

Новини
13:50 - 13 Октомври 2023
10454
Кандидат-общинарка сее сексапил: 28-годишната Атина на път да обере мъжките преференции във Варна

На фона на не една сексапилна кандидатка за местна власт в страната, ослепителна блондинка от Варна удари в земята всички и плени мъжете гласоподаватели. Това е 28-годишната Атина Недялкова, която се бори от формация "Български гласъ", а снимките й обикалят социалните мрежи и предизвикват куп неприлични предложения. Допълнителна доза провокация внася а номерът на бюлетината - 69.  

Момичето има впечатляваща визия и е известна блогърка, която има почти 100 000 последователи. Не е ясно какви са позициите и в политиката и какви радикални идеи има за морската столица, но пък рекламира топ марки козметика на профила си.  

Младата жена е чак на 14-то място в листата и може да се изстреля на предни позиции само с преференции, на каквито явно разчита. "Да гласуваме за нея, тъкмо ще ходим в общината и когато нямаме работа", призовават нейни фенове с тънки намеци. 

Интересно е, че Атина явно не е средностатистическо момиче, което има апетит за властта, за да води по-качествен и луксозен живот. Блондинката позира в тоалети на най-скъпи световни брандове – „Белмейн“, "Шанел“, „Бърбъри“ и се вижда, че пазарува само от лъскави бутици.

Заплатата на общински съветник няма да стигне и за половин неин тоалет, коментират варненци. 

Под изборната бюлетина във фейсбук пък варненка разказва как видяла Атина при гумаджия, като ходила да сменя гумите на колата. "Отивам, пред мен един мерцедес, вдигнат, за да му сменят гумите. Девойката отказала да слезе от колата, гумаджията сменя гуми, оная вътре. Човекът вика, за първи път ми идва такова чудо. Няква инфлуенсърка е иначе, която сигурно и майка й не знае без грим как изглежда.", разказва дамата.