Кание Уест издава нов албум тази седмица

Рапърът е заимствал религиозни текстове за песните си

Култура
20:40 - 21 Октомври 2019
1628
Кание Уест издава нов албум тази седмица

Кание Уест оповести, че дълго чаканият нов негов албум "Jesus Is King" ще излезе в петък, съобщи Контактмюзик.

Рапърът написа в Туитър, че феновете ще имат възможност да се снабдят с копия на новия му албум на 25 октомври. "Jesus Is King" излиза 25 октомври, отбеляза той.

Четиридесет и две годишният рапър е заимствал религиозни текстове за песните в новия си албум, който е своеобразно свидетелство за християнската му вяра. Става въпрос за 9-ия му студиен албум. 

В песента си "Water" Кание, който има четири деца от съпругата си, риалити звездата Ким Кардашиян Уест - 6-годишната Норт, 3-годишния Сейнт, 20-месечната Чикаго и 4-месечния Псалм, твърди, че хората са създадени от 90 процента вода. В "LA Monster" напада Лос Анджелис, където живее заедно със семейството си, заради оставянето на Сатаната да се разпорежда на улицата. В "Hands On" пък хип-хоп певецът настоява да получи още един шанс, след като по-рано намекна, че робството е избор, преди да поднесе извиненията си през месец май.

Смята се, че Ники Минаж е трябвало да участва в записа на песента "New Body", която в края на краищата е с участието единствено на Кание и Тай Дола Сайн.