Кание Уест се появи на сцената с маска и очила

Завръщането си в публичното пространство рапърът направи на наградите BET Awards 2022

Топ
23:35 - 28 Юни 2022
3815
Кание Уест се появи на сцената с маска и очила

През април Кание Уест понесе забраната на организаторите на наградите Грами да пее по време на церемонията. Въпреки че бе номиниран за цели пет златни грамофончета, "притеснителното му онлайн поведение" беше посочено като достатъчно убедителна причина.

Но оттогава насам минаха няколко месеца и ето че рапърът отново се появи на сцена. Но отново не за да пее, а за да връчи награда.

Завръщането си в публичното пространство Кание направи на наградите BET Awards 2022, които са своеобразен празник на културата на чернокожите и се връчват на чернокожи артисти от сферата на киното, телевизията, музиката, литературата и още.

Той поднесе награда за цялостно творчество на своя приятел, музикантът Шон Комбс – Пъф Диди. Но с появата си на сцената Кание успя да изненада цялата публика. Лицето му беше изцяло покрито с черна маска, а също носеше и слънчеви очила, и шапка.

Както и се очакваше, когато връчваше наградата на колегата си, Кание (или Йе, както също вече се нарича рапърът) изнесе кратка реч.

"И до днес се съветвам с него. Той вдъхновява толкова много от решенията ми, от житейските ми избори. Изборите ми за жени", споделя той, намеквайки за бившата си Ким Кардашиян. "Благодаря ти за това, Пъф", казва още през смях.

А колкото до отношенията на Кание с Ким Кардашиян, с която са финално разведени вече от няколко месеца, изглежда, че към момента се разбират. Преди седмица, в Деня на бащата, двамата дори са вечеряли заедно с четирите си деца.