Капитанът на сините: Клубът работи перфектно

Надявам се да започнем полусезона с добра победа в дербито и нещата да тръгнат, сподели Живко Миланов

Спорт
15:27 - 07 Февруари 2020
1373
Капитанът на сините: Клубът работи перфектно

Капитанът на Левски Живко Миланов заяви при завръщането на отбора от Турция, че играчите не са притеснени от нищо, защото клубът работи перфектно.

“Свършихме доста работа. Имахме два тежки лагера. Мисля, че Левски ще е готов за първия мач срещу ЦСКА. Работихме върху всичко. Надявам се това да се види в мачовете. Тогава ще стане ясно какво сме свършили.

Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи перфектно. Нормално е постоянно да излизат всеки ден нови новини и футболистите да четат и да питат за какво става въпрос. Но това не е наша работа. Това си е работа на хората, които са над нас. Тяхна работа е да видят какво ще свършат.

За момента клубът работи перфектно. Когато има някаква неяснота и започне да не функционира нормално, тогава всеки може да пита. Но в момента това не е наша работа.

Надявам се да започнем полусезона с добра победа в дербито и нещата да тръгнат. Новите правят добро впечатление. Добри професионалисти са и се надявам да се напаснат към отбора с течение на мачовете”, каза Миланов при прибирането на тима от Турция.