Карабинерите спипаха над 13 000 нарушители на Великден в Италия! (ВИДЕО)

Задържани са били също и спортуващи, които тичали в парковете или далеч от домовете си

Новини
18:59 - 13 Април 2020
3290
Карабинерите спипаха над 13 000 нарушители на Великден в Италия! (ВИДЕО)

13 756 души са били санкционирани при общо 213 565 проверки на силите на реда на Великден в Италия вчера, съобщи агенция АНСА. Над 60 000 проверки са осъществени на търговските обекти със 121 санкции и 47 предприети мерки за затваряне.

Шофьор на товарен камион от Рим взриви социалните мрежи със заснето видео на тотално задръстване с леки коли на магистрала от столицата към морския бряг вчера. И днес продължават действията на полицията в любими за римляните ваканционни места край морето, в парковете и исторически забележителности.

Задържани са били също и спортуващи, които тичали в парковете или далеч от домовете си. Един от глобените обяснил на полицията, че тича, за да свали калории преди Великденската трапеза.

Мъж с положителна проба за коронавирус от няколко дни дори организирал купон вкъщи с петима приятели в Лоди, който продължил докато един от съседите не повикал полиция след като му писнало.

Всичките поканени – между 17 и 24 г., обявили, че знаят за заразата на приятеля си, а здравните власти ги поставили под карантина.