Карадайъ: Слави да дойде в парламента, стига е пращал есемеси на чираците!

От парламентарната група на „Има такъв народ“  излязоха с декларация, „посветена на лицемерието“

Общество
11:35 - 21 Юли 2023
4483
Карадайъ: Слави да дойде в парламента, стига е пращал есемеси на чираците!

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов да дойде в парламента поиска председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Настояването му дойде след като близо час депутатите се караха за дневния си ред.

"Да гласуваме процедура по допуск за господин Слави Трифонов. Колеги, видяхме, той изпраща едни SMS-и. Вместо да изпраща SMS-и до чираците си, по-добре сам да дойде тук и сам да аргументира своите тези", каза Карадайъ от парламентарната трибуна.

"Благодаря за предложението и по-скоро за това, че сме чираци на господин Трифонов. Нали знаете, че чираците са при майстор. Благодаря за признанието, че господин Трифонов е майстор, но бих допълнил вашето предложение - да бъде даден достъп на Прокопиев, който така или иначе си е инсталирал цяла парламентарна група, включително и господин Доган да се разходи от Росенец, така и така ще му взимате пристанището.

И също така, ако може, да се задължи Бойко Борисов да присъства днес, ако трябва с охрана в залата, защото дойде, направи едно кило предложения и вазира. Разбирам, че сигурно е отишъл да каже на жандармерията, че тази вечер ще се прибере малко по-късно, момчетата да пият по едно кафе, но все пак нека всички да дойдат тук, да им осигурим достъп до залата", отговори му председателят на групата на ИТН Тошко Йорданов.

От парламентарната група на „Има такъв народ“  излязоха с декларация, „посветена на лицемерието“. Тя беше прочетена от парламентарната трибуна от председателят на групата Тошко Йорданов.

„Христо Иванов – лицемер номер едно на републиката“, коментира в заключение Тошко Йорданов.